Ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και η μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok!

Ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και η μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok!

Με έξυπνο και αυτοσαρκαστικό χιούμορ.

Ο Στέφανος Βούρος, ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok, στον οποίο ανεβάζει βιντεάκια αυτοσαρκαστικά για την ιδιαιτερότητα που έχει, καθώς γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

Παλιότερα, είχε μιλήσει γι αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία μου με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο.  Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός Θυμάμαι ένα παιδί που είπε “έχω ένα χέρι με πέντε δάχτυλα και το άλλο μου χέρι έχει 2 δάχτυλα λιγότερο, με τα βίντεο σου με βοήθησες να μην ντρέπομαι».

Ο Στέφανος Βούρος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα, όμως αυτό den τον εμπόδισε να ζει μια φυσιολογική ζωή, ενώ είναι κειμενογράφος. Σε δύο μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες.

@stefvour Όχι, έχω άδικο; #tiktokgreece #stefvour #fy ♬ original sound – Stefanos Vouros

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει και έναν σύνδεσμο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης των μαθητών, την αλλαγή νοοτροπίας του γενικού πληθυσμού και τη δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης. Τέλος, αγωνίζεται και για την κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες.

@stefvour #stitch with @konilo κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε αυτή τη ζωή #tiktokgreece #fy #stefvour ♬ original sound – Stefanos Vouros

Μέσα από τα βίντεό του στο Tik Tok, τα οποία συγκεντρώνουν χιλιάδες views, προσπαθεί να περάσει τα δικά του μηνύματα σχετικά με την αναπηρία.

@stefvour Κρεμμύδι με τέτοιο άρωμα πρώτη φορά βλέπ.. Εεε μυρίζω. Τσέκαρε link in bio για να το μυρίσεις κι εσύ! #stefvour #tiktokgreece #fy #gforgadget #aromadiffuser ♬ original sound – Stefanos Vouros

ΚΛΕΙΣΙΜΟ