Η Καστάνη για την αυτοκτονία του πατέρα της στα 12 της: «Μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου»

Η Καστάνη για την αυτοκτονία του πατέρα της στα 12 της: «Μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου»

Πήγαινε με μαύρο μαντήλι στο σχολείο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε η Ελένη Καστάνη και με αφορμή το βίντεο που της ετοίμασαν για να την υποδεχθούν μίλησε για το τραγικό γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της και δεν είναι άλλο από την αυτοκτονία του πατέρα της, όταν ήταν 12 ετών.

Αρχικά η Μαρία Μποκαδήμου της έκανε πάσα λέγοντας ότι «σου ‘δωσε ο Θεός τόσο πολύ ταλέντο, αν και μπορεί να σε δυσκόλεψε σε πολλά πράγματα. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το διάβασα, δεν το ήξερα, ότι όταν έφυγε ο πατέρας σου πήγαινες 12 χρονών στο σχολείο στη Σητεία με μαύρο μαντήλι» με την ηθοποιό να απαντά εμφανώς συγκινημένη: «Με συγκινήσατε πάλι… τι να κάνουμε όμως; Είναι αλήθειες αυτά, είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν άνθρωπος, μπορώ να καταρρεύσω όπως τώρα με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου.

Είναι και η δουλειά που κάνουμε τέτοια. Θέλει να έχεις γερό στομάχι, να αντέχεις. Είναι δουλειά της προσφοράς», τόνισε.Το γεγονός αυτό με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ