Οριστικός ο χωρισμός Σαμαρά -Ποιμενίδη: Τι ισχύει για τη φημολογούμενη σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Οριστικός ο χωρισμός Σαμαρά -Ποιμενίδη: Τι ισχύει για τη φημολογούμενη σχέση με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Τι ανέφεραν στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Οριστικός είναι, όπως όλα δείχνουν, ο χωρισμός της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί, μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όσα αναφέρονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» το τέλος της σχέσης τους, είναι οριστικό.

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά, η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου διευκρινίζοντας ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι από το περιβάλλον της Ευγενίας Σαμαρά χαρακτηρίζουν αναληθή τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι οι δύο ηθοποιοί, που συμπρωταγωνιστούν φέτος στο θέατρο Εμπορικόν στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος», εθεάθησαν μάλιστα την περασμένη Κυριακή να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί σε έξοδός τους σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, η δημοσιογ΄ραφος ξεκαθάρισε: «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ