«Δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης»- Η αποκάλυψη για τον χωρισμό Γιαννάτου-Χαρίτου

«Δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης»- Η αποκάλυψη για τον χωρισμό Γιαννάτου-Χαρίτου

Μόλις πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος έχουν χωρίσει, ενώ πριν λίγες εβδομάδες η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «RealLife» και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια σχέσης, χωρίς κανένας από τους δυο να έχει αποκαλύψει το λόγο. Μάλιστα, αναφέρει ότι η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήταν κοινή, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός και ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη στο περιβάλλον τους.

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού.

«Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ