Η πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη και η κίνηση της Ελπίδας Νίνου να καλέσει την αστυνομία

Η πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη και η κίνηση της Ελπίδας Νίνου να καλέσει την αστυνομία

Στην επικαιρότητα και πάλι ο ηθοποιός.

Την ενόχληση της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε η κίνηση τηλεοπτικής εκπομπής να βρεθεί με κάμερα στην νέα διεύθυνση κατοικίας του καταδικασμένου ηθοποιού προκειμένου να διαπιστώσει ότι μένει σε αυτή που έχει δηλώσει.

Όπως ανέφεραν στον εκπομπή «Πρωινό», η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου επιστρέφοντας στο σπίτι της πριν από λίγες μέρες βρήκε να την περιμένει ένας δημοσιογράφος με τηλεοπτικό συνεργείο συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής, εξοργίστηκε και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελάτε σπίτι μου, υπάρχουν κάμερες, δεν μπορώ να μπω μέσα».

Πράγματι, στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, το περιστατικό καταγράφηκε και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και στον δημοσιογράφο, ενώ από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου ενοχλήθηκαν και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, καθώς ο δημοσιογράφος φέρεται να χτυπούσε τα κουδούνια και να ρωτούσε αν μένει εκεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες, εναντίον της τηλεοπτικής εκπομπής, του δημοσιογράφου, αλλά και οποιουδήποτε επιχειρήσει να επαναλάβει κάτι τέτοιο τονίζοντας ότι «ο ιδιωτικός βίος ενός ανθρώπου δεν μπορεί να είναι στην ομηρεία κάθε τηλεοπτικής εκπομπής».

Μάλιστα, αποκάλυψε τέλος ότι πολύ σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του και θα μιλήσει για τη δίκη και τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.  «Πολύ σύντομα ο κ. Φιλιππίδης θα σπάσει τη σιωπή του. Τόσον καιρό στις τηλεοπτικές εκπομπές μιλούν διάφοροι για εκείνον και όχι ο ίδιος. Αυτό θα αλλάξει, ήρθε η ώρα να μιλήσει κι εγώ αυτό τον συμβουλεύω», είπε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ