Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

“Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο”, δηλώνει ο σύζυγος της τραυματία.

Η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κάνει από νωρίς το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Η γνωστή παρουσιάστρια παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της έξω από το Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την Τετάρτη το μεσημέρι η παρουσιάστρια οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα στα νότια προάστια, κοντά στην περιοχή που διαμένει, όταν  πετάχτηκε μπροστά της γυναίκα περίπου 65 ετών και την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.

Η παρουσιάστρια σοκαρισμένη βγήκε από το αυτοκίνητό της κλαίγοντας και φωνάζοντας, ωστόσο, μετέφερε άμεσα την τραυματία στο κοντινό νοσοκομείο.

Υο μεσημέρι της Παρασκευής η δημοσιογράφος της εκπομπής “T-Live”, Μάρω Κανελλάκη, πραγματοποίησε επιτόπιο ρεπορτάζ στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με την Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν λίγο πριν τη διάβαση πεζών και πως το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 30 χλμ/ώρα.

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος αναφέρει πως, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο.

Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα

Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», σημειώνει ο σύζυγος της τραυματία.

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ