Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών, το έχω ζήσει»

Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την υιοθεσία της κόρης της. Τότε, ο παρουσιαστής μίλησε και για την δική του εμπειρία, καθώς, όπως ανέφερε, στενό συγγενικό του πρόσωπο έχει υιοθετήσει και μάλιστα αγοράκι 10 ετών.

«Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο. Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει αυτή τη μαγεία

Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες. Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα», ανέφερε.

Η ηθοποιός από την πλευρά της μίλησε για κοινή επιθυμία με τον σύζυγό της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ένα κοινό μας όνειρο πριν συναντηθούμε και το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς. Είπαμε ότι ανεξάρτητα από βιολογικά ή όχι παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε έστω ένα παιδί».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρεται στον αδερφό του, Σάκη, τον γνωστό μετεωρολόγο, ο οποίος παλιότερα είχε μιλήσει στην εκπομπή Μαμά- δες» της ΕΡΤ για την υιοθεσία του γιου του (Δείτε εδώ).

ΚΛΕΙΣΙΜΟ