Απρέπεια των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή»

Απρέπεια των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή»

Η ερώτηση που την έφερε σε δύσκολή θέση και η παρέμβαση του πατέρα της.

Μία άβολη σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές των πρωινών εκπομπών, καθώς οι δημοσιογράφοι φέρθηκαν με απρέπεια στη Μαρίλια Μητρούση.

Ειδικότερα, η νεαρή ηθοποιός και κόρη του, επίσης, ηθοποιού, Μιχάλη Μητρούση βρέθηκε σε εκδήλωση για ένα βιβλίο και μίλησε στις κάμερες. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν στάθηκαν στην εκδήλωση αλλά ρωτούσαν επίμονα να σχολιάσει την καταγγελία για τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς όπως της έλεγαν «υπήρχαν φήμες στο παρελθόν ότι ήταν ζευγάρι».

Η Μαρίλια Μητρούση εμφανώς αμήχανη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι λέγοντας «παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης».

Οι δημοσιογράφοι επέμεναν και τότε εμφανίστηκε ο πατέρας της, ο οποίος με είπε με χιουμοριστικό τρόπο «τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;» προσπαθώντας να «βοηθήσει» την κόρη του και να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Για το περιστατικό αυτό τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ήταν έξαλλος. «Για μένα αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα έχει με τον Γεωργούλη…

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτούν για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ξέραμε ότι κάνατε παρέα αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει.

Και μπράβο στον κ. Μητρούση που αντί να τους στείλει όλους στο διάολο και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να την αφήσουν. Αν τους έλεγε να πάνε στο διάολο και θα τον δικαιολογούσα κιόλας. Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ