Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από ένα μήνα»

Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από ένα μήνα»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Καλεσμένος σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος προκειμένου να μιλήσει, καθώς είχε γυναίκες μέλη της οικογένειάς του που «χτυπήθηκαν», ωστόσο, προέβη σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε την προσωπική του εμπειρία, καθώς πριν ένα μήνα διαγνώστηκε και ο ίδιος.

«Όταν μου πρότεινε η Μαρία, η φίλη μου, να συμμετάσχω στην εκδήλωση, δεν ήξερα ότι λίγες μέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Πριν από σχεδόν ένα μήνα έκανα επέμβαση και χτες έλαβα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες

Τις σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι, που λέει, για έναν χρόνο και κάτι.  Δεν έζησα αυτή την μοναξιά. Το λέω πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ.

Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά. Είχα την κόρη μου δίπλα μου. Η συμβουλή μου είναι “κάντε παιδιά”. Βοηθάει. Γιατί πρώτον λες είναι το παιδί μου δίπλα, δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για το παιδί. Και είχα φίλους, όταν  πήγα στο νοσοκομείο για να να μπω, με το βαλιτσάκι, είχα φίλους. 8 φίλοι και η Μαρία ήταν εκεί. Όταν ήμουν στην εντατική δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου, ήξερα απέξω ότι είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Εξελίξεις με την Ντόρα Κουτροκόη στο Action 24.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ