Ειρήνη Μερκούρη: «Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι χριστιανή ορθόδοξη θα είμαι»

Ειρήνη Μερκούρη: «Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι χριστιανή ορθόδοξη θα είμαι»

«Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα».

Η Ειρήνη Μερκούρη, που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν στο παρελθόν να θέλει να γίνει καλόγρια αλλά και για την θρησκευτική της πίστη.

«Έκανα για κάποιον λόγο στην άκρη τη δουλειά μου. Στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου, το απολάμβανα και το απολαμβάνω και μία βδομάδα πριν κλείσω τη συμφωνία για να επιστρέψω στη δισκογραφία «έσκασε» ο Covid. Κι έτσι άργησε άλλα τρία χρόνια.

Πηγαίνω πάντα σε μοναστήρια. Πήγα να προσκυνήσω. Κατά καιρούς πήγαινα ανέκαθεν και καθόμουν, για παράδειγμα, τρεις μέρες στην Παναγία στην Τήνο, τρεις μέρες στον Ταξιάρχη. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός, η Αγία Τριάδα και η Ορθοδοξία είναι τα πάντα για μένα και δεν θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό.

Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να βγεις στη σκηνή και να φοράς μίνι. Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα.

Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι χριστιανή ορθόδοξη θα είμαι. Πιστεύω στην ουράνια βασιλεία» τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ