Ζαμπούνης: «Όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών»

Ζαμπούνης: «Όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών»

Η εξομολόγησή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θαννάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, τότε αρχίζω την συγγραφή του βιβλίου μου “Οι ιστορίες ενός παιδήλικα”. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου, τα οποία ήταν θρασύ για τόσο νεαρή ηλικία. Μετάνιωσα που τα εξέδωσα γιατί αυτά ήταν για εμένα, δεν χρειαζόταν να τα πω. Η μητέρα μου έλεγε ότι τα εν οίκω, μη εν δήμω. Για ποιο λόγο έπρεπε να καθίσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών;

Μετά όμως σκέφτηκα ότι έστω και ένας γονέας να διαβάσει αυτό το βιβλίο και να δει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί αυτό το πράγμα δεν σταματάει, είναι τόσο γλυκό και ύπουλο ναρκωτικό, μπορούν να το κάνουν κι άλλοι και τελικά το έκανα μόνο με αυτή την σκέψη», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι μετά τον χωρισμό τους, η σύζυγος του Χρήστου Ζαμπούνη έφυγε μαζί με το παιδί προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα για περίπου δύο με τρία χρόνια, ο δημοσιογράφος να μην ξέρει πού βρίσκεται η κόρη του, Φερενίκη. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ο κύριος λόγος της απεξάρτησής του από τα ναρκωτικά ήταν το ότι ξαναβρήκε την κόρη του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ