Πόπη Τσαπανίδου: «Το ζήτημα είναι να είμαστε φίλοι και με τη χαρά και με τη λύπη. Φοβόμουν ότι θα φύγουν και θα ξαναγίνω χάλια»

Πόπη Τσαπανίδου: «Το ζήτημα είναι να είμαστε φίλοι και με τη χαρά και με τη λύπη. Φοβόμουν ότι θα φύγουν και θα ξαναγίνω χάλια»

Η εξομολόγησή της για τις δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του συζύγου της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία από τις γυναίκες-οδηγούς, που μεγάλωσε τρία παιδιά σε μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς ο σύζυγός της πέθανε όταν είχαν ένα μικρό παιδί και η ίδια ήταν έγκυος σε δίδυμα.

Την Τρίτη το πρωί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε τις δυσκολίες στη ζωή της με την δημοσιογράφο να στέλνει το δικό της μηνυμα:

«Με την ευκαιρία ας απευθυνθούμε σε όλες τις κοπέλες και τους άντρες που είναι μονογονεϊκές οικογένειες. Έχουν έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτοί οι άνθρωποι, ειδικά αν τα παιδιά είναι μικρά.

Όμως θέλει ψυχική δύναμη, την οποία όλοι την έχουμε μέσα μας και τη βρίσκεις, και μία απόφαση ότι εγώ θα τα καταφέρω, θα πάω μπροστά, αποδεχόμενος και τα πάνω και τα κάτω που έχει η ζωή. Στις δυσκολίες να μη λες: αυτό ήταν, κλάταρα. Δεν είναι πάντα έτσι, έρχονται και καλές στιγμές και πρέπει να τις ζούμε. Εγώ δεν το έκανα αυτό, δεν απολάμβανα τις χαρές, φοβόμουν ότι θα φύγουν και θα ξαναγίνω χάλια.

Το ζήτημα είναι να τα δεχόμαστε, να είμαστε φίλοι και με τη χαρά και με τη λύπη και με τη στεναχώρια και με τον ενθουσιασμό, για να πηγαίνουμε παρακάτω. Σταθείτε στα πόδια σας, μέρα με τη μέρα η ζωή γίνεται καλύτερη», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ