«Ρίχνουμε επικούς καυγάδες»: Πεθερά και νύφη σε κοινή συνέντευξη- Η υπέροχη σχέση Παππά & Μπεζάν!

«Ρίχνουμε επικούς καυγάδες»: Πεθερά και νύφη σε κοινή συνέντευξη- Η υπέροχη σχέση Παππά & Μπεζάν!

Τυχερές και οι δύο.

Η Χριστίνα Παππά με τη νύφη της Άννα Μπεζάν μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση τους και για το μωρό, τη μικρή Χριστίνα junior που τους άλλαξε τη ζωή.

«Μου στοίχισε που άφησα τη δουλειά μου αλλά έχω γεννηθεί για να είμαι μαμά. Η μικρή θα βαφτιστεί στα γενέθλια της και θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ. Είμαστε φίλες με τη Χριστίνα, όταν βλέπω τα σκούρα παίρνω το ‘’αφεντικό’’ τηλέφωνο και τα λύνει όλα. Μπορεί να ρίξουμε επικούς καυγάδες αλλά είναι της στιγμής. Δεν είχα άγχος όταν γνώρισα τη Χριστίνα γιατί η πρώτη μας συνάντηση ήταν στα μπουζούκια και χορεύαμε οι δυο μας», είπε η Άννα Μπεζάν τονίζοντας ότι η Χριστίνα Παππά είναι η επιτομή της χαζογιαγιάς και πως ο τίτλος της αξίζει δικαιωματικά.

Η Χριστίνα Παππά από την πλευρά της είπε πως είναι πολύ αγαπημένες και τη θεωρεί νύφη της, πρόσθεσε δε ότι παρακολουθούσε τη ζωή του γιου της και πως οι φίλοι του την φωνάζουν αστυνομία.

«Το μωρό είναι το ωραιότερο δώρο που μου έκαναν τα παιδιά, έχω ξανανιώσει. Προσπαθώ να μην τη ζαλίζω αλλά της δίνω συμβουλές. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη και της βγάζω το καπέλο. Υπήρξα τα πάντα για τον Δημήτρη αλλά ευτυχώς είχα τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου και την αδερφή μου και με βοήθησαν. Ήμουν και είμαι καλή μητέρα και είμαι υπερήφανη για τον Δημήτρη», είπε η Χριστίνα Παππά.

Τέλος, η Άννα Μπεζάν δήλωσε πως ο Δημήτρης είναι ένας καταπληκτικός πατέρας και έχει γεννηθεί γι’ αυτό το ρόλο με την Χριστίνα Παππά να τονίζει ότι θα την κακομάθει τη μικρή ενώ η Άννα Μπεζάν είπε πως θέλει η μικρή να κάνει ότι θέλει με τη γιαγιά της αλλά μόλις γυρίζει σπίτι θα μπαίνουν πάλι πίσω τα όρια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ