Κατερίνα Γερονικολού: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και το έχω αφήσει στον Θεό»

Κατερίνα Γερονικολού: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και το έχω αφήσει στον Θεό»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν διστάζουν να μιλούν ανοικτά για τη σχέση τους, ενώ τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες τους δουλειές είναι κοινές.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι άλλαξε τρόπο συνεργασίας, αφού ο ηθοποιός για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην σκηνοθεσία με την ταινία ««Κουραμπιέδες από χιόνι» με την ηθοποιό να παίζει σε αυτή.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα και «έκλεψε» κάποιες δηλώσεις τους. Η Κατερίνα Γερονικολού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα παιδί.

 «Νιώθω ασφάλεια, εμπιστοσύνη και μου αρέσει να τον βλέπω πίσω από τις κάμερες. Δεν θα του γκρίνιαζα αν δεν με επέλεγε να παίξω στην ταινία γιατί είναι άλλα τα προσωπικά και άλλα τα επαγγελματικά. Μου γκρινιάζει για τα 20 ξυπνητήρια» είπε με χιούμορ.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και το έχω αφήσει στον Θεό.

Όταν ήμουν μικρή ήμουν ζηλιάρα, αλλά συνειδητοποίησα ότι η ζήλια δεν έχει αξία, ζηλεύουμε δεν ζηλεύουμε αν είναι θα τον χάσουμε, είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Δεν μου λείπει ο γάμος, δεν νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει» ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ