Άντζελα Δημητρίου: Ο «ιδιαίτερος» λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Άντζελα Δημητρίου: Ο «ιδιαίτερος» λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Όσα αποκαλύφθηκαν στο «Πρωινό».

Στο κοιμητήριο Παπάγου δόθηκε το τελευταίο αντίο στον Στηβ Κακέτση μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με την Κατιάνα Μπαλανίκα να δίνει το παρών, ενώ ήταν υποβασταζόμενη από το γιο τους.

Από την κηδεία απουσίαζε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έζησε έναν πολύ μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό».

«Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει αναφέρει ακόμα δημόσια τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στην κηδεία του επιχειρηματία.

Θυμίζουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή του ο Στηβ Κακέτσης είχε παραδεχθεί ότι «η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ