Μόνο ντροπή: Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αποκάλυψε το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε για τα κιλά της – «Θα πεθάνεις πολύ μικρή κι εγώ…»

Μόνο ντροπή: Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αποκάλυψε το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε για τα κιλά της – «Θα πεθάνεις πολύ μικρή κι εγώ…»

«Είμαι χοντρή, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι προσβολή;»

Η δημοσιογράφος, Αντιγόνη Πάντα Χαρβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρία» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που κατά καιρούς έχει υποστεί για τα κιλά της, αποκαλύπτοντας παράλληλα, αισχρά μηνύματα που της ε΄χουν στείλει στα social media.

«Μου έχουν κάνει σχόλια τύπου “φάλαινα, με αηδιάζεις, θα πεθάνεις νωρίς”. Όλα τα υπόλοιπα δεν με είχαν σοκάρει, αυτό που με είχε σοκάρει ήταν το “θα πεθάνεις πολύ μικρή κι εγώ θα γελάω, όταν θα συμεί αυτό”. Ήταν πολύ hate. Τα αγνοώ αυτά τα μηνύματα.

Έχω ένα μότο, ότι υπολογίζουμε τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάμε και εκτιμούμε. Οι υπόλοιποι δεν μας αφορούν.

Από μικρή τα άκουγα. Μικρή στην αρχή είχα μάγουλα, μετά είχα παραπάνω κοιλίτσα, μετά ήμουν κανονική στα κιλά μου, αλλά επειδή είχε αναπτυχθεί το στήθος μου φαινόμουν πολύ πιο μεγάλη από τα άλλα παιδιά. Οπότε πάντα κάτι ήταν παραπάνω και κάτι θα έβρισκαν να πουν.

Δεν κρύβομαι και στηρίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δηλαδή είμαι χοντρή, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η λέξη πρέπει να θεωρείται κακιά. Γιατί πρέπει να είναι προσβολή; Έχω παραπάνω κιλά, είμαι χοντρή και αυτό είναι, πρέπει να το απενοχοποιήσουμε », ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ