Η «οργισμένη»-συστημένη απάντηση της Νόνης Δούνια για όσα γράφτηκαν: «Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα»

Η «οργισμένη»-συστημένη απάντηση της Νόνης Δούνια για όσα γράφτηκαν: «Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα»

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υποψηφιότητά της και τους χαρακτηρισμούς.

Μία ημέρα μετά τις εκλογές σε πολλά sites υπήρχαν ειδήσεις με πηχυαίους τίτλους τι έκαναν οι «celebrities» που έβαλαν υποψηφιότητα.

Με αφορμή αυτά η Νόνη Δούνια ξέσπασε δημόσια με ανάρτησή της στο instagram δίνοντάς στα πράγματα τη σωστή τους διάσταση.

«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος «celebrity», θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του.

Το να βάζουμε «ταμπέλες» στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο. Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή. Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση.

Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά. Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!», έγραψε η Νόνη Δούνια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ