Βικτώρια Χαλκίτη: «Έχω περάσει πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά. Κράτησαν 8 χρόνια οι προσπάθειές μας»

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έχω περάσει πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά. Κράτησαν 8 χρόνια οι προσπάθειές μας»

Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες της και για τα προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μητέρα.

«Έχω βιώσει πολύ άσχημες συνεργασίες αλλά και τι έγινε; Τότε με πλήγωναν. Είχα πέσει και σε κατάθλιψη λόγω αυτών. Μου είχε τύχει να έχω κλείσει τη χειμερινή μου σεζόν με έναν τραγουδιστή, πάω στην πρόβα και μου λέει ο μαέστρος “εσύ τι κάνεις εδώ;” έτσι έμαθα ότι με είχαν διώξει και έμεινα χωρίς δουλειά τον χειμώνα.

Η ζωή με ένα παιδί είναι πάρα πολύ ωραία. Είχα χάσει την πίστη μου ότι θα μπορέσω να γίνω μαμά. Μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμα και όταν είχα μείνει έγκυος, δεν το πίστευα. Έχω περάσει πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά. Κράτησαν 8 χρόνια οι προσπάθειές μας. Μέσα στα 8 χρόνια αυτά έχασα και τη μητέρα μου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και για τον άντρα μου. Νομίζω ότι ο άντρας μου το πίστευε περισσότερο ότι θα τα καταφέρουμε. Είχαμε πει όμως και οι δυο ότι θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια και δε θα το σκεφτόμασταν άλλο», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ