Άγγελος Ανδριόπουλος: Απολύθηκε ο ηθοποιός λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Άγγελος Ανδριόπουλος: Απολύθηκε ο ηθοποιός λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Όλα όσα καταγγέλλει.

Με ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος, ο οποίος έχει υποδυθεί τον  δικηγόρο «Αλέξη Ρωστανδή» στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ έχει συμμετάσχει στις σειρές «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», «Έξαψη» και «Κόκκινο Ποτάμι» καταγγέλλει πως απολύθηκε σήμερα από θεατρική παράσταση, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες  και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινη σου περίοδο,  να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει «ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου.

Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά  -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης…», αναφέρει στην δημόσια καταγγελία του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ