Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου, δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά»

Ο παρουσιαστής θέτει το ζήτημα στη σωστή του βάση.

Συνέντευξη εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου έδωσε  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για το ζήτημα των κιλών του ξεκαθαρίζοντας τι είναι αστείο και τι σοβαρό.

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας παρουσιαστής άλλα δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν με πειράζει να αυτοτρολάρονται. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή το να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά.

Οι φορές που έχω μαλώσει και δημοσίως με ανθρώπους είναι γιατί δεν χωράει αστείο στο γιατί κάποιος έχει πάρει τα κιλά.

Συνέχεια μου λένε οι δικοί μου ότι φοβούνται για την υγεία μου. Είναι μια μεγάλη κουβέντα όλο αυτό, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες.

Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία που να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει και να πάει όπου θέλει. Από το να μην είμαι εγώ εδώ μέχρι να μου πει ότι φεύγει στην Αυστραλία, σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα.

Προσπαθώ να καταπολεμήσω τις κακές εικόνες που είχα από τον δικό μου πατέρα, ο οποίος έκανε πολλά καλά αλλά και πολλά κακά. Αν δεν είχα τον φόβο του, θα είχα μπλέξει άσχημα. Κάθε φορά που θέλω να κάνω παρατήρηση στον Αναστάση, παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο και κάθε φορά μου λέει κάτι που ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα σκεφτόμουν να κάνω», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ