«Είμαστε ο ένας για τον άλλο», δηλώνουν οι ερωτευμένοι Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης!

«Είμαστε ο ένας για τον άλλο», δηλώνουν οι ερωτευμένοι Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης!

Το ζουν στο έπακρο.

Ζευγάρι στη σειρά αλλά και στη ζωή είναι η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Και μπορεί στη «Γη της ελιάς» η σχέση τους να είχε τραγική κατάληξη, ωστόσο, οι δύο νέοι είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν αν το δηλώσουν.

Μάλιστα, το ζευγάρι με αφορμή την αποχώρησή τους από τη σειρά του Mega παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων ανέφερθηκαν και στα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Μαζί πήρατε την απόφαση να αποχωρήσετε από τη «Γη της Ελιάς»;

Αφροδίτη Λιάντου: Όχι, δεν την πήραμε μαζί, αλλά οι λόγοι ήτα παρόμοιοι. Προσωπικά, ήθελα να γυρίσω στη βάση μου και να δουλέψω σε νέα πράγματα, τα οποία θα με εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Κάναμε παρόμοιες σκέψεις.

Μέσα από αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο που έκλεισε, άνοιξε ο προσωπικός σας, ως ζευγαριού. Πώς ήρθατε κοντά;

Αφροδίτη Λιάντου: Πολύ φυσικά. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ήρθαμε κοντά. Έτσι εξελίχθηκε αυτό που έχουμε.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Συνέβη. Κάποια πράγματα είναι απλώς για να γίνουν.

Τι σας έφερε κοντά;

Αφροδίτη Λιάντου: Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματισμό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Για αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Και εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν ήμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου.

Ποιο είναι το αγχολυτικό σας;

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Για μένα είναι η Αφροδίτη.

Αφροδίτη Λιάντου: Είμαστε ο ένας για τον άλλον. Τα συζητάμε όλα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Πού ταιριάζετε πολύ;

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Στο χιούμορ, στο πως ζούμε την καθημερινότητά μας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.

Αφροδίτη Λιάντου: Γενικά, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ, για παράδειγμα είμαι πολύ αγχώδης κι ο Αλέξανδρος λιγότερο, οπότε με ηρεμεί.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Μπορεί να ακούγετε τετριμμένο, αλλά το σημαντικό ήταν ότι το τέλος της ημέρας μας, μας έβρισκε μαζί, ακόμα κι αν ήμαστε αγκαλιά στον καναπέ.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ