Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας»

«Γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται».

Το τελευταίο χρόνο η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε μία πολύ ιδιαίτερη φάση, αφού χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Η ηθοποιός που πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο τραγούδι φαίνεται πως έχει βρει τις ισορροπίες της και με μία ανάρτησή της στο instagram αποκάλυψε πώς τα κατάφερε.

«BREATHWORK

Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται.

Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ

Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι, που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou. Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά.

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!

και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ