Η οργή της Ελισάβετ Μουτάφη για το το #metoo και την υπόθεση Φιλιππίδη: «Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;»

Η οργή της Ελισάβετ Μουτάφη για το το #metoo και την υπόθεση Φιλιππίδη: «Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;»

Η ηθοποιόςείναι ξεκάθαρη και απόλυτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη και στο αίτημά του να επιστρέψουν ξανά οι επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει ο ηθοποιός.

«Φυσικά και έκανε καλό στο Θέατρο το #metoo, παντού έκανε καλό. Εγώ δεν βγήκα να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν ούτε θύμα ούτε μάρτυρας. Μου ζητάνε να πω την άποψή μου… ποια άποψη, παιδιά; Όταν έχει συμβεί βίαιη συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο, εννοείται ότι είμαστε με το μέρος του. Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;

Εμένα ο Πέτρος δεν μου φέρθηκε ποτέ άσχημα, δεν έτυχε, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Όμως οι συναδέλφισσες, που είναι φίλες και αξιόλογες, δεν τρελάθηκαν μια μέρα και βγήκαν και είπαν ότι συνέβη αυτό.

Ένας άνθρωπος που έχει μία τέτοια επικινδυνότητα θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στον χώρο εργασίας, γενικά όχι μόνο στην τηλεόραση. Εγώ δε νιώθω ότι θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε θα πήγαινα να τον δω στο θέατρο.

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί βίαια σε συναδέλφους μου, δεν νιώθω ότι θα ήθελα να πάω να δουλέψω μαζί του. Βέβαια ο κόσμος αποφασίζει», η ξεκάθαρη θέση της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ