Δημήτρης Ήμελλος: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που δέχθηκε από υπάλληλο διοδίων λόγω του ρόλου του στο «Σασμό»

Δημήτρης Ήμελλος: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που δέχθηκε από υπάλληλο διοδίων λόγω του ρόλου του στο «Σασμό»

Ζήτησε να του το μεταφέρουν.

Τα τελευταία δύο χρόνια που προβάλλεται η σειρά «Σασμός» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθούν φανατικά την εξέλιξη της βεντέτας Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Ανάμεσα στους ήρωες που έχουν αγαπήσει είναι ο «Αντώνης»,  τον οποίο ενσαρκώνει ο Δημήτρης Ήμελλος. Η αγάπη του για τη «Μαρίνα» και η ιώβεια υπομονή του μέχρι να γίνει γυναίκα του, έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές.

Ενδεικτικό είναι ένα μήνυμα που ζήτησε να του μεταφέρει μέσω του συναδέλφου του, Στράτο Χατζησταματίου, υπάλληλος των διοδίων.

Ο «Μανώλης» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίρνω προστατευτικά μηνύματα στα social. Στα διόδια έχει πολύ πλάκα. Έχω ακούσει και το top. Όχι για εμένα, για τον ρόλο του Δημήτρη Ήμελλου. Μου έχει πει κυρία “να του πεις ότι τον βλέπω και σκέφτομαι τη ζωή που δεν έζησα”. Ανατριχιάζεις… Ο κόσμος παθιάζεται, υπάρχει μια επικοινωνία πολύ ιδιαίτερη».

Παράλληλα, έδωσε και spoiler, καθώς ανέφερε για την εξέλιξη της σειράς «ό,τι περιμένουμε δύο χρόνια, στο τέλος αυτής της σεζόν, θα συμβεί», αναφερόμενος προφανώς στην δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, καθώς πλέον θα το μάθουν όλοι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ