Γιάννης Στάνκογλου: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πάρει διαζύγιο, εδώ και τριάμισι χρόνια

Γιάννης Στάνκογλου: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πάρει διαζύγιο, εδώ και τριάμισι χρόνια

Ο ηθοποιός έχει χωρίσει πάνω από τρία χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό “HELLO”, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε ότι έχει πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη- Κνούτσεν, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, την Φοίβη και τον Φίλιππο. Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει αρκετό καιρό πριν, όμως, κανένας από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός και η προτεραιότητά τους είναι η ηρεμία και η ευτυχία των παιδιών τους.

Υπάρχουν θέατρα που αγαπάς πολύ ή θέατρα όπου δεν έχεις παίξει καν θες πολύ να παίξεις;

«Ναι, φυσικά. Φέτος, για παράδειγμα, θα παίξω στη Νικόπολη για πρώτη φορά. Από τα θέατρα όπου νιώθω πάντα ωραία να παίζω είναι της Δωδώνης, των Φιλίππων, της αρχαίας Μεσσήνης, το θέατρο Δάσους, που δεν είναι αρχαίο αλλά έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, ακριβώς λόγω του χώρου. Επίσης, στις περιοδείες έχουμε κοινό που είναι πιο αγνό και πιο ανοιχτό, έχει πιο άδολη χαρά».

Γιάννης Στάνκογλου: Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πάρει διαζύγιο, εδώ και τριάμισι χρόνια

Η οικογένεια σε ακολουθεί;

«Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Καλλιτεχνική τάση έχει κανένα από τα δύο;

«Η κόρη μου, που είναι 14 ετών, πολύ ισχυρή. Έχει παίξει και στο θέατρο, στη «Μήδεια», και τώρα είναι σε μια παράσταση που δεν έχει ανέβει ακόμη. Επίσης, πηγαίνει στο Μουσικό Γυμνάσιο, παίζει πιάνο, τσέλο και ταμπουρά. Γενικά, το έχει με τις τέχνες. Ο γιος μου είναι πιο μικρός, 9 ετών, και αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο» ,ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ