Γενέθλια με τούρτα-έκπληξη στο κρεβάτι για την Τατιάνα Μπλάτνικ- Κυριαρχεί το μπεζ στο υπνοδωμάτιό της (εικόνα)

Γενέθλια με τούρτα-έκπληξη στο κρεβάτι για την Τατιάνα Μπλάτνικ- Κυριαρχεί το μπεζ στο υπνοδωμάτιό της (εικόνα)

Άβαφη φορώντας τις πιζάμες της και τον σκύλο στο πλευρό της!

Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ της ετοίμασε μια μικρή έκπληξη στο κρεβάτι, ενώ από τη στιγμή δεν απουσίαζε ο αγαπημένος τους τετράποδος φίλος, Ρούμι.

Η σύζυγος του γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, που έκλεισε τα 43 της χρόνια, δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία στην οποία είναι καθισμένη στο κρεβάτι της, ενώ κρατά το κέικ- τούρτα και δίπλα της τον σκύλο της, με τον Νικόλαο να την φωτογραφίζει.

«Για όσους με γνωρίζουν, δεν κάνω γενέθλια, αλλά το κέικ καρότου στο κρεβάτι πρωινό Κυριακής δεν μου έφερε τύψεις, αυτό ήταν το πιο χαρούμενο από τα γενέθλιά μου, σε ευχαριστώ Νικόλαε και Ρούμι.

Σήμερα είναι μια υπενθύμιση για εμένα για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο τα απλά πράγματα κάνουν ξεχωριστή τη ζωή μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τις τούρτες, τα μήλα, τα χρήματα, τα βραχιολάκια, τα μπαλόνια, τα βιντεάκια, ακόμα και τις προσωπικές μουσικές λίστες που μου φτιάξατε.

Σας ευχαριστώ όλους που μου υπενθυμίσατε πόσο ανάγκη έχουμε να γιορτάζουμε τους εαυτούς μας, να το πω λοιπόν, χρόνια πολλά σε μένα. Σας παρακαλώ βρείτε μια στιγμή και νιώστε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε, είναι μόνο ένας από εσάς, οπότε γιορτάστε, είστε η μαγεία που περιμένε»!, το μήνυμά της.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, το οποίο έχει επιλέξει να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι σε λευκούς, μπεζ και γκρι τόνους σε μίνιμαλ διάθεση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ