Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης

Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης

Τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, την οποία έχασε την Τρίτη 29 Αυγούστου, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Τόλη Τσιμογιάννη, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός την δεκαετία του’90 με τα τραγούδια «Κρύβε Λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».

Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και επειδή ο μεγάλος αδελφός του ασχολούταν επαγγελματικά με τη μουσική, ακολούθησε και εκείνος τα βήματά του, επιλέγοντας να είναι τραγουδιστής.

Στην πορεία του συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ΄αγαπώ παντοτινά». Έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μα δεν ήρθες εσύ”.

Η χρονιά ορόσημο στην καριέρα του όμως, μετά από πέντε χρόνια εμφανίσεών του στην Αμερική, ήταν το 1990 όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε λόγια» με το αγαπημένο τραγούδι «Και κάνεις και ζημιές».Κυκλοφόρησε άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή.
Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης

ΚΛΕΙΣΙΜΟ