Ο Πέτρος Κουσουλός επιβεβαιώνει ότι θα γίνει πατέρας για 3η φορά και αποκαλύπτει πότε γεννά η σύντροφός του

Ο Πέτρος Κουσουλός επιβεβαιώνει ότι θα γίνει πατέρας για 3η φορά και αποκαλύπτει πότε γεννά η σύντροφός του

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του.

Νέα σελίδα στη ζωή του έχει ανοίξει ο Πέτρος Κουσουλός, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Όλγα Ζαριφοπούλου, με την οποία ήταν παντρεμένοι πέντε χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο κόρες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που κρατά χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή, ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος. Μάλιστα, επιβεβαίωση την είδηση, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου , ενώ αποκάλυψε ότι το νέο μέλος της οικογένειάς του έρχεται στο τέλος του μήνα!

«Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Νέες και ευχάριστες αλλαγές. Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Όλοι είμαστε οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό, ούτως ή άλλως και στην Ευαγγελία  δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου.

Γεννάμε τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός. Θα μάθουμε τότε το φύλο, αν είναι αγόρι ή κορίτσι», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ