«Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου» – Σε νέα κόντρα ο Γιάννης Βαρδής με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ

«Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω μπροστά μου» – Σε νέα κόντρα ο Γιάννης Βαρδής με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής και αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην Φιλοθέη Μωβ και στην κόντρα τους για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του.

«Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει.

Από τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό.

Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι.

Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση. Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου», ανέφερε ο τραγουδιστής συγκεκριμένα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ