«Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας»: Δακρυσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας»: Δακρυσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η συγκίνηση της τραγουδίστριας και η συμβουλή.

Με δάκρυα στα μάτια η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου στάθηκε στη σκηνή σε συναυλία της βλέποντας το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να την ακούσουν.

Βουρκωμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της τούς είπε πως καθώς πήγαινε στον χώρο σκεφτόταν ότι τόσος κόσμος πήγε να τη δει.

«Ξέρετε αυτό το παθαίνω γιατί με συγκινείται πάρα πάρα πολύ εσείς. Ερχόμουν εδώ και έλεγα, “πω, πω… ρε Νατάσα, τόσος κόσμος, πραγματικά, ήρθε τόσος κόσμος να σε δει και να σε ακούσει. Είναι πάρα πολύ σημαντική η κάθε στιγμή που έρχεται μέσα από την αγκαλιά σας και πάντα το λέω, ένα τεράστιο ευχαριστώ που με έχετε βάλει στο σπίτι σας μέσα και με αγκαλιάσατε.

Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Να ξέρετε ότι, η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας. Για όλους, για τον καθένα ξεχωριστά. Κι επειδή εδώ μπροστά είναι πολλά νέα παιδιά, θέλω να μην πτοείστε από τίποτα. Να ξέρετε ότι θα κερδίσετε αυτό που θέλετε αρκεί να το νιώθετε και να το πιστεύετε.

Το ίδιο έκανα κι εγώ σε αυτή την ηλικία και τώρα, έρχεστε όλοι και μου δείχνετε την αγάπη σας. Θέλω να το πιστέψετε αυτό που θα σας πω, ακόμη μου φαίνεται περίεργο. Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι κάτι έχω κάνει σε αυτή την πορεία κι έρχεστε εδώ να ζήσουμε μαζί τις σκέψεις και τους καημούς μας. Να κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέχρι τέλους και να θυμάστε ότι, θα τα κερδίσετε και θα φτάσει ο καθένας εκεί που ονειρεύεστε», η συμβουλή της  Νατάσας Θεοδωρίδου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ