Μαριάντα Πιερίδη: Σοβαρή κρίση στο γάμο της – Η πρώτη αντίδρασή της, μετά τις φήμες

Μαριάντα Πιερίδη: Σοβαρή κρίση στο γάμο της – Η πρώτη αντίδρασή της, μετά τις φήμες

Μια δύσκολη περίοδο στη προσωπική της ζωή φαίνεται να περνά η Μαριάντα Πιερίδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ για την εφημερίδα Reallife η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, περνούν μια σοβαρή κρίση στο γάμο τους.

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με την τραγουδίστρια καθώς και με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους», ανέφερε συγκεκριμένα το κοντινό τους πρόσωπο.

Η «Super Κατερίνα» εξασφάλισε και δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν και για τον unfollow στον σύζυγό της, αποχώρησε χωρίς ωστόσο, να δώσει κάποια απάντηση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ