«Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να τους πω πως θα αλλάξω σελίδα στη ζωή»: Ο Γιώργος Λιανός για παιδιά του

«Χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να τους πω πως θα αλλάξω σελίδα στη ζωή»: Ο Γιώργος Λιανός για παιδιά του

«Ήταν μία δύσκολη κατάσταση»

Συνέντευξή του στην εκπομπή του Mega «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός και ήταν αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τα παιδιά του.

Ο παρουσιαστής, αφού μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά, τρία από τον πρώτο του γάμο και ένα από τον δεύτερο, παραδέχθηκε ότι χρειάσθηκε τη βοήθεια ειδικού για να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που βίωνε στη ζωή του.

«Το καλοκαίρι ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Έχω υπομονή, αλλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ