Γιούλικα Σκαφιδά: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει και η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη

Γιούλικα Σκαφιδά: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει και η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη

Δεν το περίμενε η παρουσιάστρια.

Πριν λίγες μέρες η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και την Τρίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega με αφορμή τη νέα σειρά του καναλιού «Milky Way», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για την εγκυμοσύνη της και η ηθοποιός την αιφνιδίασε αποκαλύπτοντάς της το φύλο του μωρού.

«Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ.

 Σκέφτηκα έτσι να το πω ώστε να ακούω το «η ώρα η καλή», «με έναν πόνο» για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το «project» θέλει οργάνωση και ετοιμασία.

Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, όμως τώρα έρχεται ένα αγόρι. Να ‘το! Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές από την αδελφή μου, δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης.

Έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα χορεύουμε… Έχω χαρά και ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω», δήλωσε η ηθοποιός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ