«Αυτή είναι η ζωή…»: Ο Αντωνίου απαντά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Κοκκίδου

«Αυτή είναι η ζωή…»: Ο Αντωνίου απαντά στις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Κοκκίδου

Ο «Μηνάς» και η «Βουλίτσα», ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Αντώνης Αντωνίου και εμταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ρόλο του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς και για την πρώην πλέον συνεργάτιδά του, Ελένη Κοκκίδου, την αγαπημένη «Βουλίτσα».

Μάλιστα, απάντησε και στις φήμες που ήθελαν τους δύο συνεργάτες να είναι αμλωμένοι στα γυρίσματα.

«Ήταν πολύ δύσκολη η σκηνή του αποχωρισμού του Μηνά από τη Βουλίτσα. Ήταν όλα τα παιδιά εκεί. Εμείς, σαν ηθοποιοί, το χαρήκαμε, γιατί ήταν όλο πολύ ωραίο αισθητικά και συγκινητικό. Η Ελένη Κοκκίδου μου ανακοίνωσε η ίδια ότι θα σταματήσει από τη “Μουρμούρα¨ γιατί δεν ήθελε να το μάθω από κάποιον άλλο. Μου είπε ότι έχει άλλα όνειρα και θέλει να τα ακολουθήσει. Της είπα ότι, αυτό είναι ιερό πράγμα. Ο καθένας, πραγματικά ακολουθεί τον εαυτό του, τα όνειρά του, τα θέλω του. Γι’ αυτό ζούμε.

Σε μια μακρόχρονη συνεργασία, υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή, δε μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν ρουτίνα δε βγαίνει και καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν και στιγμές διαφωνίας και κάποιας έντασης, αλλά όλα αυτά, μέσα στα επαγγελματικά και κυρίως τα συναδελφικά πλαίσια. Παντού συμβαίνουν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ