«Πόσο άσχημος είσαι, πόσο ατάλαντος»: Τα απαράδεκτα σχόλια στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

«Πόσο άσχημος είσαι, πόσο ατάλαντος»: Τα απαράδεκτα σχόλια στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

«Άμα θέλει κανείς, βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει»

Καλεσμένος στην εκπομπή νέα εκπομπή του Mega με τον Κώστα Τσουρό «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν το Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μπέσυ Μάλφα, αποκάλυψε τα απαράδεκτα μηνύματα που δέχεται για την εμφάνισή του, ενώ καυτηρίασε την εικόνα των μονίμως ευτυχισμένων στιγμών που προβάλουμε στα social media λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα ή δεν ξέρω και ‘γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια».

«Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί, αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω κι άλλη δουλειά. Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμά μας. Δηλαδή, καλός είναι όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά.

Θα ήθελα να μην έχω εξάρτηση (σ.σ. από τα social media), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, έχω. Δεν είναι όμως, μόνο οι φαν, γιατί όσοι είναι οι φαν, άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς, βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. “Πόσο άσχημος είσαι” ας πούμε ή “πόσο ατάλαντος”. Τα πάντα μου έχουν πει. Ό,τι θέλει ο άλλος, το λέει.

Με τη Μπέσσυ είμαστε κουλ ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα ή δεν ξέρω και ‘γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως, δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ