Κορίνα Τσοπέη: «Ο εγγονός μου πάσχει από σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός»

Κορίνα Τσοπέη: «Ο εγγονός μου πάσχει από σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός»

«Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή να έρχεται στο δωμάτιό μου. Έκλαψα»

Στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο ετήσιο ημερολόγιο του γνωστού κομμωτή βρίσκεται η Κορίνα Τσοπέη.

Η 79χρονη Μις Υφήλιος το 1964 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον εγγονό της.

«Είμαι συμφιλιωμένη με την πάροδο του χρόνου. Έχω φτάσει στην εποχή που είμαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό,τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους. Όλοι έχουμε ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή να έρχεται στο δωμάτιό μου. Έκλαψα.

Δεν έχει σημασία η ομορφιά, να σου πω την αλήθεια, η καρδιά έχει. Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές. Την κοιτάζω, μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να φορά τα ρούχα που φοράνε οι κυρίες τώρα. Τον καιρό εκείνο καταλάβαινες από το σώμα ποια κοπέλα είναι. Τώρα όλες οι κοπέλες έχουν το ίδιο σώμα. Το 1964, που βγήκα Μις Υφήλιος, ήταν η πρώτη φορά στα καλλιστεία που φορέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε σκάνδαλο. Τώρα φορούν πολλά ψεύτικα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ