«Βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια»: Οργισμένη η Τζένη Μπαλατσινού

«Βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια»: Οργισμένη η Τζένη Μπαλατσινού

Για όλα όσα γράφονται για την κόρη της.

Η οργισμένη Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα ότι πρόκειται να γίνει γιαγιά και ότι η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό που κάνει λόγο για εγκυμοσύνη της Αμαλίας Κωστοπούλου, η Τζένη Μπαλατσινού με αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, ξέσπασε για το ψευδές αυτό άρθρο.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, που, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου.

Η «λεπτομέρεια» ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο Story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του.

Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επικοινώνησε με την Τζένη Μπαλατσινού και αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή #MegaΚαλημέρα ότι η οικογένειά της έχει ενοχληθεί έντονα με όσα ψευδή γράφονται για την προσωπική ζωή τους.

«Μίλησα μαζί της χθες και ήθελα να την ρωτήσω αν θέλει να αναλύσουμε την ανάρτησή της λίγο παραπάνω. Μου είπε ότι αυτό το δημοσίευμα υπάρχει εδώ και τέσσερις μήνες. Βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια. Η Τζένη ξέρει ότι ειδικά σε ό,τι αφορά τη ζωή της έχουν γραφτεί «τέρατα». Ήταν πάντα πάρα πολύ ψύχραιμη, ήξερε πώς να τα αντιμετωπίσει. Όμως αυτή τη φορά – όπως μου είπε – έχουν γραφτεί ψέματα και ξέρει ότι αυτά θα σταματήσουν με τον χρόνο, αλλά όσον αφορά στο παιδί της ένιωσε ότι χρειάστηκε να το σταματήσει εκείνη» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια»: Οργισμένη η Τζένη Μπαλατσινού

ΚΛΕΙΣΙΜΟ