Μυρτώ Αλικάκη: «Με τη μητέρα μου ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια μαζί στο ίδιο σπίτι»

Μυρτώ Αλικάκη: «Με τη μητέρα μου ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια μαζί στο ίδιο σπίτι»

«Έχω τύψεις για το πώς είμαι απέναντί της»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει για το κιλά της, τη σχέση της με τους γιους της αλλά και την απόφασή της να μείνει με την μητέρα της.

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό σκηνοθέτη. (Δείτε εδώ)

 «Νιώθω ότι έχω κάνει λάθη, υπήρξαν στιγμές που έβαλα τις προσωπικές μου ανάγκες έναντι της καριέρας μου.

Έχω ακούσει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη, έχω ακούσει ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Μια άλλη φορά θυμάμαι ότι ήμουν με μια φίλη μου στην παραλία για μπάνιο, μας είχαν βγάλει φωτογραφίες και στη συνέχεια έγραψαν ότι έκανα μπάνιο με την αδελφή μου, χωρίς να έχω καν αδελφή.

Η σχέση με τους γιους μου νιώθω ότι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ όμορφα, νιώθω ότι τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Νομίζω όμως, ότι το έχουμε βρει και ως άνθρωποι πέρα από την σχέση συγγένειας. Την αυτοκριτική μου την κάνω συχνά και για το πώς είμαι ως μαμά και για το πώς είμαι ως κόρη.

Με τη μητέρα μου ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια μαζί στο ίδιο σπίτι. Αυτό κάποιες φορές είναι παγίδα γιατί μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα αλλά μέσα στην καθημερινότητα ή πιέζεσαι ή ξεχνιέσαι οπότε έχω τύψεις για το πώς είμαι απέναντί της»,
δήλωσε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ