Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου»

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist στο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης ανήρτησε μια φωτογραφία του από τον σημερινό αγώνα και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα… Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου έκανα το χατίρι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.

Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!», το αντίο του στον πατέρα του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ