«Όταν ένα κανάλι δίνει μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να ελέγχει πού το δίνει»: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ

«Όταν ένα κανάλι δίνει μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να ελέγχει πού το δίνει»: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ

«Πλέον είμαι 61 ετών, δε μπορώ».

Καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό με ρεπόρτερ πρωινής εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας, όταν και αρνήθηκε να απαντήσει σε προσωπική ερώτηση.

«Δεν εκνευρίστηκα πολύ. Όταν το όποιο κανάλι ή η όποια εκπομπή δίνει ένα μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να το ελέγχει πού το δίνει, γιατί μπροστά γράφει το λογότυπο. Δηλαδή εκπροσωπεί ένα κανάλι.

Όταν αυτό το παιδί, δεν καταλαβαίνει πού είναι και τι ρωτάει… Έβγαινα από μία πρεμιέρα μίας παράστασης, η πρώτη ερώτηση ήταν για την πρεμιέρα και η δεύτερη για τη σχέση μου. Πλέον είμαι 61 ετών, δε μπορώ.

Δεύτερη ερώτηση; Με ενόχλησε που είπα ότι δεν θέλω να απαντήσω και επέμενε. Δεν με άκουγε, ήθελε να πει το δικό του. Εγώ ήθελα να μιλήσω για την παράσταση.

Όταν είμαι καλεσμένος κάπου, θέλω να δω την εκπομπή. Έχουν αλλάξει πια οι εκπομπές, έχουν ξεφύγει από το lifestyle. Σχολιάζετε όλοι τον τηλεοπτικό κόσμο και όχι μόνο. Σχολιάζετε και τις πρεμιέρες και τα θεατρικά έργα και κοινωνικές συμπεριφορές. Έχει ανοίξει η θεματολογία των εκπομπών και αυτό μου αρέσει», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ