«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι ο καλύτερος….» – Η ευχή – ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στο σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι ο καλύτερος….» –  Η ευχή – ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στο σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Την ονομαστική γιορτή είχε ο Δημήτρης Μάζης και τα social media του από το πρωί γέμισαν με μηνύματα και ευχές. Την πιο τρυφερή, όμως, και αγαπησιάρικη ευχή την δέχτηκε από την σύζυγό του, Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της με τρυφερά λόγια άγάπης.«Aπο την μέρα που σε γνώρισα μέχρι τώρα. 21 χρόνια μετά εξακολουθείς να χαρίζεις φως στην ζωή μας!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου.
Είσαι ο καλύτερος! Ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος πατέρας, φίλος, σύμβουλος, σεφ κι η καλύτερη παρέα σε αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή!! Και εις αλλά τόσα -κι ακόμη περισσότερα χρονιά – μαζί με υγεία, αγάπη, γέλια, ταξίδια και χαρές! The light of my life, my rock», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ