«Καλύτερο σχολείο απ’ αυτό δεν υπάρχει»: Οι δραστηριότητες που κάνει η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της και αποθεώνεται! (εικόνα)

«Καλύτερο σχολείο απ’ αυτό δεν υπάρχει»: Οι δραστηριότητες που κάνει η Κλέλια Ρένεση με την κόρη της και αποθεώνεται! (εικόνα)

«Είσαι μια καταπληκτική μαμα»

Η Κλέλια Ρένεση από τότε που έφερε στο κόσμο την κόρη της, Κοραλία έχει αποκτήσει την μεγαλύτερη δασκάλα της, όπως η ίδια έχει πει αρκετές φορές. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και κάνουν πάρα πολλά καθημερινά πράγματα μαζί δείχνοντας μια ιδιαίτερη αγάπη στη φύση.

Η ηθοποιός συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους φίλους και μάλιστα, τα σχόλια που δέχεται για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της είναι άκρως θετικά. Στην τελευταία της ανάρτηση δημοσίευσε ένα βίντεο όπου βλέπουμε τη μικρή, λίγο πριν πάει σχολείο, να βοηθά τους κηπουρούς της γειτονιάς που κλαδεύουν τα δέντρα.

«Μισή ώρα πριν πάει σχολείο, με το Κοραλιώ βγαίνουμε στους δρόμους κ συναντάμε «επαγγέλματα».. χθες πήγαμε στον φούρναρη κ ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω απ’ το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας κ βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε κ λίγο που είναι μέσα στη φύση) μας μίλησαν για το κλάδεμα κ για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ.

 Μακάρι το σχολείο να είχε τέτοιες δραστηριότητες κ να ανασαλευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο απ’ αυτό δεν υπάρχει.! Κ θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν την γνώση τους στα παιδιά.. έτσι κ αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι!», έγραψε στα σχόλια η Κλέλια Ρένεση, με τους followers της να την αποθεώνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

 

Μερικά από τα σχόλια:

«Μακάρι γενικά το σχολείο πέρα από τις στείρες γνώσεις ,να ενσωμάτωνε τα παιδιά στην πραγματικότητα. Είμαι παιδί της φύσης, την αγαπώ και με κάνει να νιώθω ελεύθερη, το ίδιο μαθαίνει και η μικρή μου. Να αγαπάει και να σέβεται καθετί που υπάρχει».

«Δεν πειράζει που το σχολείο δεν μπορεί να φτιάξει έναν άλλον κόσμο πέραν του βιβλίου…. είμαστε εμείς σαν γονείς που έχουμε την όρεξη να τους μάθουμε πολλά πολλά περισσότερα…!!!».

«Πραγματικά υπέροχη δράση συγχαρητήρια σε όσες μανούλες το εφαρμόζουν (είσαι η πρώτη που γνωρίζω-ελπίζω όχι η μοναδική)».

«Είστε Έμπνευση, κορίτσι μου!!!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ