Γιώργος Αμούτζας: Μιλά για το τραγικό τέλος του Νικηφόρου και το ατύχημα που είχε σε αγώνες ράλι – «Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό…..»

Γιώργος Αμούτζας: Μιλά για το τραγικό τέλος του Νικηφόρου και το ατύχημα που είχε σε αγώνες ράλι – «Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό…..»

Στην εκπομπή «Ηappy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας και μίλησε για το τραγικό τέλος του Νικηφόρου στο «Σασμό» και το ατύχημα που είχε σε αγώνες ράλι.

«Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν διαχειρίσιμο, κάποιες φορές πιέστηκα. Νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Τώρα νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα να κάνω ράλι και για κάποιους μήνες να ηρεμήσω», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον ρόλο του στη σειρά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη που είναι το ράλι και οι χωμάτινοι αγώνες. «Αυτό που μου έδινε χαρά ως παιδί είναι να πλένω το αυτοκίνητο του μπαμπά και της μαμάς, απλά για να νιώθω ότι κάτι κάνω με το αυτοκίνητο. Η μητέρα μου δεν είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν μαθαίνει ότι κάνουμε άλματα με το αυτοκίνητο στο χώμα και ότι ταξιδεύουμε με 200 χλμ/ ώρα μέσα στο βουνό.

Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι. Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200-250 μέτρα από κάτω. Αλλά όλα καλά, συμβαίνουν αυτά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από τον γκρεμό και το αυτοκίνητο σηκώθηκε για να κατέβει και ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί».

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ