Χάρης Χριστόπουλος: «Είμαι αυτό που δεν ήταν ο πατέρας μου και προσπαθώ να μην κάνω τα λάθη που έκανε»

Χάρης Χριστόπουλος: «Είμαι αυτό που δεν ήταν ο πατέρας μου και προσπαθώ να μην κάνω τα λάθη που έκανε»

Πώς άλλαξε η ζωή του με την γέννηση των δύο παιδιών του.

Στην κάμερα της εκπομπής «The Break» με την Βάσω Λασκαράκη μίλησαν οι Ανίτα Μπραντ- Χάρης Χριστόπουλος και ήταν απολαυστικοί.

Το ζευγάρι μίλησε για την καθημερινότητά τους, η οποία έχει και γκρίνια, ενώ ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την προσπάθειά του να αποφύγει τα λάθη του πατέρα του ως γονιός.

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα, σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”. Και προσπαθώ να την πείσω ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, της κυρίας.

Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να το δείξεις. Ως πατέρας είμαια υτό που δεν ήταν ο πατέρας μου, ότι λάθη έκανε προσπαθώ να μην τα κάνω εγώ, γιατί αυτό είναι και η εξέλιξη του ανθρώπου, πάντα είμαστε μια καλύτερη εκδοχή των γονιών μας. Ο πατέρας μου δεν έπαιζε μαζί μου. Τα πιτσιρίκια από το πρώτο λεπτό μου δίνουν έναν λόγο για να ζήσω ξανά», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Από την πλευρά της η Ανίτα Μπράντ τόνισε: «Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω».

 «Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλυφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ