Ξεκαρδιστικό: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Σταύρου!

Ξεκαρδιστικό: Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Σταύρου!

Το απίθανο σημείο που είχε κρύψει το μονόπετρο.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και με την κόρης τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και απασχολεί τα social media μόνο με την δουλειά του γι’ αυτό άλλωστε, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς της έκανε πρότασή γάμου ο ηθοποιός και το απίθανο μέρος που είχε τοποθετήσει το δαχτυλίδι.

«Επειδή με ξέρει και Υρώ Λούπη (σ.σ. συνδέονται εμ στενή φιλία πολλά χρόνια) πάρα πολύ καλά και επειδή ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να καταλάβω ότι πρόκειται να γίνει πρόταση τον συμβούλεψε να με αφήσει να βρίζω ότι όλα είναι λάθος, ότι κάπου αλλού πάμε κάτι σε ένα μέρος που δεν είναι αυτό και όλα λάθος.

Και από κει πάμε, εδώ και γιατί κάνουμε εκεί και γκρίνια εγώ. Και να του λέει “όσο θα γκρινιάζει τόσο δεν θα πηγαίνει ο νους της” και έγινε δηλαδή όταν φτάσαμε στην παραλία που έγινε η πρόταση γάμου. Είχε στήσει στην παραλία κουαρτέτο και επειδή με αποκαλούν “μάστορα” το δαχτυλίδι ήταν τοποθετημένο μέσα σε μία εργαλειοθήκη!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ