Βατίδου: «Θεωρώ ένα είδος επανασύνδεσης με τον Κούγια το ότι με υποστήριξε»

Βατίδου: «Θεωρώ ένα είδος επανασύνδεσης με τον Κούγια το ότι με υποστήριξε»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε έκανε το βράδυ της Πέμπτης, η Εύη Βατίδου.

Το πρώην μοντέλο μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο γεγονός, αλλά και στην υπεράσπιση από τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.

 «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη, δεν το συζητώ. Εντύπωση θα μου έκανε αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον. Δε με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», τόνισε η Εύη Βατίδου.

Θυμίζουμε, ότι ο γνωστός ποινικολόγος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν του τέθηκε το ίδιο ερώτημα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ