«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνω»: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνω»: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο

Μιλάει γι αυτόν και λάμπει από ευτυχία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει.

Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας.

Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ