Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μπορεί να έχω κάνει λάθη, δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μπορεί να έχω κάνει λάθη, δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

«Το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίαςΕίναι η ζωή μας black»

Με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος  μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε την δύσκολη οικονομική πείοδο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες με την ακρίβεια σε ενοίκια και σούπερ μάρκετ, τονίζοντας ότι αυτό είναι που πρέπει αν μας ενδιαφέρει και όχι ανακατατάξεις των κομμάτων.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία  θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας.

Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Δεν δέχομαι κανένα να λέει χαριτολογήματα για το Black Friday. Είναι η ζωή μας black, δεν είναι Friday», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ