Κρατερός Κατσούλης: «Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα Καραβάτου δεν υπάρχει»

Κρατερός Κατσούλης: «Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα Καραβάτου δεν υπάρχει»

«Δεν υπάρχει χωρισμός γονιών που να μην αφήνει κάτι στα παιδιά».

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Κρατερός Κατσούλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου΄.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα με το που τελείωσε η Δικτατορία. Δεν έχω την ελβετική υπηκοότητα, αν και γεννήθηκα εκεί, γιατί οι Ελβετοί είναι πιο αυστηροί.

Η μητέρα μου ήταν εικαστικός. Όταν γύρισε την Ελλάδα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να προτείνει διάφορες εκπομπές παιδικού χαρακτήρα που θα συμμετείχα και παιδιά παίζοντας. Κάνει μία συνεργασία με την ΕΡΤ και συμμετείχα. Εμένα με ενδιέφερε η Γυμναστική Ακαδημία, όχι να γίνω ηθοποιός. Δεν το είχα σκεφτεί. Μιλώ με μία συμφοιτήτριά μου που έδινε σε δραματική σχολή και μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις.

Δεν υπάρχει χωρισμός γονιών που να μην αφήνει κάτι στα παιδιά. Χώρισαν όταν ήμουν 10 ετών, σχεδόν όσο χώρισα κι εγώ. Αυτό ήταν μία μεγάλη μου αγωνία.

Δεν έχει μόνο πως το διαχειρίζεται το παιδί, είναι μία συνολική κατάσταση. Είναι μία σύμπραξη. Εάν οι ενήλικες το διαχειρίζονται σωστά, καλά, δηλαδή να μην διαταραχθεί το πολύ σημαντικό κομμάτι της ασφάλειας και της αγάπης. Εάν αυτά συνεχίσουν να υπάρχουν έμπρακτα τότε έχεις να κάνεις με πράγματα που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα Καραβάτου δεν υπάρχει. Όσο σοβαρή και να ήταν η σχέση, όσο ερωτευμένος και να έχεις υπάρξει, οφείλεις να το κάνεις αλλιώς. Δεν μπορείς, δεν αφορά εσένα πια. Θέλει υπέρβαση. Από τη στιγμή που θέλεις να χωρίσεις μ’ έναν άνθρωπο, προφανώς δεν έχει ευχάριστα συναισθήματα. Με την Κατερίνα Καραβάτου αποφασίσαμε ακαριαία ότι το δικό μας κομμάτι δεν έχει σημασία πια».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ