«Κόντεψα να βρεθώ στη φυλακή γιατί κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους από τα φάρμακα που έπαιρνα»: Η κατάθεση ψυχής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Κόντεψα να βρεθώ στη φυλακή γιατί κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους από τα φάρμακα που έπαιρνα»: Η κατάθεση ψυχής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μίλησα για τον ψυχίατρο που πήγα, για τα φάρμακα που πήρα, για το τι χρειάστηκε να αλλάξω στη ζωή μου»

Στην εκπομπή «The Break» με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εξήγησε γιατί επέλεξε να μιλήσει ανοικτά για τον ψυχίατρο που πήγε αλλά και τη δύσκολη φάση της ζωής του και τις παρενέργειες που είχε από τη λήψη χαπιών αδυνατίσματος  για να χάσει κιλά.

«Μίλησα για τον ψυχίατρο που πήγα, για τα φάρμακα που πήρα, για το τι χρειάστηκε να αλλάξω στη ζωή μου όταν ζήτησα να φύγω και έμεινα εκτός τηλεόρασης. Από τη στιγμή που είσαι παρουσιαστής, πιστεύω, θα τα μοιραστείς όλα αν θέλεις πραγματικά να σε πιστεύουν.

Κόντεψα, ας πούμε, να βρεθώ στη φυλακή γιατί κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους σε ένα βράδυ από τα φάρμακα που έπαιρνα.

Αυτό το πράγμα μπορείς να πεις να μην το πω αλλά πρέπει να μην το πω; Όχι, πρέπει να το πω για να βοηθήσω όσο κόσμο γίνεται να μην παίρνει χάπια γιατί ξέρω τον πόνο του να έχεις πολλά κιλά. Ξέρω πόσος κόσμος στεναχωριέται και πονάει για να χάσει τα κιλά του.

Σου λέει ο άλλος “θα κάνεις αυτό για να χάσεις κιλά” και λες εσύ “ναι, κάνω ότι μου πείτε μόνο για να τα χάσω”. Αυτό όμως, όπως είπα και γω, θα με οδηγούσε σε ένα τέλος άσχημο τέλος της ζωής μου. Τo τέλος της ζωής μου», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ